Diensten

Microsoft 365

 

Is een verzameling van internetdiensten bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop en pc zijn met het kantoorpakket Microsoft Office te vergelijken, met het verschil dat men via Microsoft 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie. De gebruiker, een abonnementhouder, heeft bijvoorbeeld toegang tot Word, Excel en Outlook.

 

Hardware & Software

 

Of u nu een bestaande ICT omgeving heeft en deze wilt upgraden of verbeteren, of dat u een compleet nieuw netwerk, serverpark, storage of PC’s en laptops voor uw organisatie nodig heeft. ASPC kan ook deze hardware met bijbehorende licenties leveren. Daarbij maken we altijd eerst een inventarisatie van de bestaande omgeving en een plan, al dan niet gefaseerd uit te voeren, wat we met u bespreken. Na goedkeuring gaan we aan de slag en maken we een implementatieplan. Bij de uitrol gaan we pas weg als alles werkt !

Wat leveren wij?

PC’s & Laptops

Configuraties en prijzen veranderen snel. Toch kunnen wij PC’s en laptops snel en op maat leveren, toegespitst op uw specifieke wensen of functies. Uiteraard werkend opgeleverd op uw locatie met nazorg!

Server en storage

ICT Nodig levert ook compleet voor geconfigureerde servers voor uitbreiding van uw serverpark. Exchange server, maar ook NAS en SAN schijfconfiguraties, redundant uitgevoerd.

Printers en randappatuur

Ook uw printer, inkjet tot laserprinter of andere randapparatuur, zoals wifi access point worden door ons geleverd. Uiteraard op locatie en we gaan niet weg totdat het werkt.

Software en licenties

Bij al onze PC’s en laptops worden originele Windows licenties geleverd. Uiteraard leveren wij ook de benodigde serverlicentie’s, evenals de Microsoft Office 365 licenties voor de kantoorautomatisering. We zijn daarnaast gecertificeerd leverancier van VMWare en Cisco.

Fysieke beveiligiNG

Uw beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Naast ICT diensten heeft ASPC ook aantoonbare ervaring en expertise bij het fysiek beveiligen van uw bedrijf of woonhuis. Van camera- en bewakingssystemen, toegangscontrole systemen, tot aan alarmcentrales met doormelding naar professionele en gecertificeerde meldkamers. We leveren, installeren en onderhouden al deze installaties.

Iedere situatie en locatie vraagt om een specifieke combinatie van alarmcentrale met camera’s en/of toegangscontrole.

bestaande omgeving en een plan, al dan niet gefaseerd uit te voeren, wat we met u bespreken. Na goedkeuring gaan we aan de slag en maken we een implementatieplan. Bij de uitrol gaan we pas weg als alles werkt!

Dit is slechts een kleine greep uit ons diensten pakket, voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen!

Contact

Bel Ons

+31 45 820 09 90

Mail Ons:

helpdesk@aspc.nl

U kunt ons enkel en alleen bezoeken op afspraak.

Copyright ©2024 ASPC-IT All Rights Reserved

ASPC

KVK-nummer: 82863458

Locht 36A, 6466GW Kerkrade